Reviews

Het is fijn voor mij als coach, wanneer coachees een review achter willen laten na een coachtraject te hebben gevolgd. Tenslotte kunnen zij het beste verwoorden hoe zij een coachtraject bij mij hebben ervaren. En daarbij geven deze reviews een goede indruk van mijn manier van coachen, wat anderen weer kan helpen in hun keuze.

Meestal komen mensen bij mij omdat zij een baan zoeken die bij hen past, maar hier zelf op vastlopen. Boosheid, frustratie en machteloosheid zit dan vaak in de weg en dat komt ergens vandaan. De meeste coachees zijn dan ook verrast, wanneer blijkt dat hun eigen persoonlijkheid een grotere rol hierin speelt dan gedacht. Ervaringen uit hun jeugd bijvoorbeeld hebben nu mogelijk nog effect op de huidige beslissingen die zij maken, bijvoorbeeld door in hun loopbaan steeds dezelfde veilige functie te kiezen. Maar dat kan leiden tot onvrede en je persoonlijke ontwikkeling in de weg gaan staan. Door jezelf écht beter te leren kennen, ga je voelen welke banen jou uiteindelijk plezier en voldoening geven en durf je sneller de stap te zetten. 

Hopelijk inspireren deze reviews jou ook, en helpen ze je om de stap te durven zetten naar de coach. Ik gun het jou enorm om met meer rust en plezier je werk te kunnen doen. Of om sterker, vrolijker en meer ontspannen in het leven te staan. Geloof mij, het is de investering in jezelf echt meer dan waard!

Wil je nog meer weten over mijn aanbod in coaching of ben je nieuwsgierig naar wie ik ben als coach? Neem gerust nog een kijkje verder op deze website of op mijn LinkedIn pagina!

Hieronder volgen enkele reviews van mijn coachees:

(…)

"Ik liep vast, ik kreeg lichamelijke klachten en werd steeds onzekerder. Wat was er met mij aan de hand? Waar ging het mis? Paste het werk misschien niet meer bij mij? Joan nam me mee naar mijn verleden en ik leerde mijzelf beter kennen. Er kwam veel los. Ik had dat niet verwacht. Joan luisterde geduldig naar mij en leerde mij te kijken naar wie ik ben en wat voor mij belangrijk is. Waar krijg ik energie van en wie of wat trekt de batterij leeg? Ik leerde voor mijzelf te kiezen en mijn grenzen aan te geven. Mijn lichamelijke klachten zijn weg en ik ben al een stuk zelfverzekerder geworden. Joan, nogmaals bedankt!"

"Mijn coachingstraject heb ik als heel fijn ervaren. Ik wilde erg graag een andere baan, omdat het werk dat ik deed niet meer bij mij paste. Maar wat paste dan wel bij mij? De eerste sessies waren op persoonlijk vlak. Ik moest eerst weten wie ik echt ben en ik zag daardoor ook bepaalde patronen die zijn ontstaan door gebeurtenissen uit het verleden. Ik heb ontzettend veel geleerd over mezelf en door de opdrachten kwam duidelijk naar boven waar ik echt energie van krijg. Hierdoor heb ik tijdens het traject al stappen kunnen zetten en heb ik inmiddels een nieuwe baan. Joan is een heel fijne coach, die goed luistert en goed reflecteert. Ze straalt heel veel rust uit. Ik voelde me meteen erg op mijn gemak bij haar. Ik kan iedereen die een coachvraag heeft Joan aanraden."

"Coachstation 013 in Tilburg was een uitstekende keuze voor mijn loopbaancoachingtraject. Ik ben erg tevreden met de resultaten en heb veel geleerd over mezelf en mijn capaciteiten. Dankzij de aangereikte tools en strategieën kan ik deze blijven toepassen voor mijn persoonlijke ontwikkeling en groei. Mijn traject bij mijn coach begon met het definiëren van mijn coachvraag. In die tijd had ik moeite met het omschrijven van wie ik ben en zat ik in een moeilijke fase van mijn leven vanwege het verlies van een dierbare, ontslag wegens bedrijfseconomische redenen en een onduidelijk perspectief. Gelukkig was Joan erg begripvol en gaf zij mij de tijd en aandacht om naar mij te luisteren en mij te helpen de juiste vragen te stellen. Dit heeft mij geholpen om mijn situatie te begrijpen en te weten wat ik wilde bereiken (...). Ik heb veel geleerd over hoe ik mezelf kan presenteren en hoe ik effectiever kan communiceren met anderen. Ik kan Coachstation 013 van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar loopbaancoaching in Tilburg en omgeving. Joan is professioneel, ervaren en zeer toegewijd aan haar werk. Zij weet precies hoe zij je kan helpen om je doelen te bereiken en je carrière naar een hoger niveau te tillen. Nogmaals bedankt, Coachstation 013!"

"Na jaren lang een eigen bedrijf gerund te hebben, waar ik vroeger van huis uit ben ingegroeid, ben ik de laatste paar jaar voor een werkgever gaan werken. Natuurlijk met heel mijn hart en ziel volop erin gegaan net als ik altijd dat heb gedaan. Veel uren gemaakt, helaas weinig ervoor terug gekregen zelfs geen waardering voor mijn behaalde targets. Tijdens deze moeilijke periode ben ik in contact gekomen met Joan. Gelukkig praat ik makkelijk en vertel lekker veel, soms dacht ik wat moet zij daar nou weer mee. Maar Joan begreep mij helemaal en wist dingen los te maken bij mij waar ik zelf vaak niet bij stil stond. Ik heb een geheel andere kijk op bepaalde dingen gekregen en ben wel wat gaan veranderen. Ik hoop dat mensen die in een bepaalde flow zitten en daar niet helemaal gelukkig mee zijn een stap durven maken. En er over gaan praten, andere inzichten krijgen en weer helemaal Happy worden."

"Joan coacht met veel persoonlijke aandacht. Door haar loopbaancoaching sta ik dichter bij mezelf en heb ik stappen kunnen zetten in mijn carrière. Ik heb een carrièreswitch gemaakt en werk nu met veel plezier in mijn nieuwe baan. Daarnaast heb ik door het traject meer richting en ideeën helder voor mijn droom om een eigen onderneming te starten naast mijn baan."

"Tijdens een moeilijke fase in mijn privéleven had ik behoefte aan een coach die mij kon helpen om de innerlijke rust te vinden die ik nodig had om weer te zien en (vrij) te zijn, en daarmee ook weer beter ging functioneren als echtgenoot en als vader van mijn kinderen. Joan weet op een heel prettige, natuurlijke manier een veilige sfeer te creëren. Daarmee én dankzij haar doortastende benadering heeft zij een grote bijdrage geleverd om mijn doel te realiseren. Ik beveel Joan van harte aan."

"Mijn coachingstraject dit afgelopen jaar heb ik als ontzettend fijn, professioneel en verhelderend ervaren. Al tijdens de eerste sessie bleek dat de bottleneck niet mijn werk was, maar ikzelf en daarvanuit heb ik, samen met Joan, een mooi traject doorlopen met spiegel- en bewustwordingsmomenten, huiswerkopdrachten, reflecties en gelegenheid om mijn teruggevonden “ik” uit te proberen in de echte wereld. Van te voren, tijdens en na afloop van de sessies wist ik altijd waar ik aan toe was, afspraken en huiswerk werden met veel aandacht en helder besproken. Door Joan’s kennis, rustige voorkomen, levenservaring, relativeringsvermogen en fijne benadering, voelt een traject bij haar alsof zij dit beroep al jaar en dag uitoefent. En, niet geheel onbelangrijk, door de rustige en huiselijke omgeving voelde ik mij erg op mijn plek bij Coachstation 013!"

"Ik had een hulpvraag op werkgebied, uiteindelijk heb ik bij Coachstation 013 handvatten gekregen waardoor ik zowel in mijn loopbaan- als in mijn persoonlijke ontwikkeling ècht stappen heb kunnen maken. Coachstation 013 biedt een luisterend oor, geeft persoonlijke opdrachten om je doelen te kunnen bereiken en straalt een energiek, open en enthousiaste houding richting de coachee uit. Verder staan professionaliteit en discretie hoog in het vaandel. Hoe fijn is het om met iemand in gesprek te gaan die zich goed in jouw situatie in kan leven en je daardoor uitstekend kan helpen, zodat jij weer vertrouwen in jezelf krijgt en je staat voor degene die je bent? Daarom moet je niet langer twijfelen als je ergens vastloopt en zelf niet goed weet hoe je dit aan moet pakken. Neem contact op met Coachstation 013! Mij heeft het enorm geholpen, ik ben nu zekerder van mezelf, ik kan en mag mezelf zijn, ik durf te gaan waar ik voor sta!"

"Joan is een hele fijne coach die ook echt luistert. Door haar luisterende oor en empathisch vermogen ben ik tot inzichten gekomen en heb ik flinke stappen vooruit kunnen zetten. Joan reflecteert en spiegelt op een prettige manier waardoor je zelf de antwoorden formuleert en zelf verder op zoek kan of je verder kan verdiepen."

“ Ik heb bij Joan een loopbaantraject mogen volgen. Ik zeg kies voor haar! Een coach die weet waar ze het over heeft. Ik vertel jullie graag waarom; Ik stapte er met een zakelijke verwachting in. Ik dacht heel functiegericht aan de slag te gaan, door het finetunen van mijn CV en het samen zoeken naar een baan die beter bij mij past. En dat ga je ook doen, maar daar gaat heel wat aan vooraf! Na de intake en het samen bepalen van de coachvraag, kwam ik terecht in een prachtig persoonlijk loopbaantraject. Dit heeft me tot veel goede en fijne inzichten over mezelf gebracht. Voorbeelden van een aantal van deze persoonlijke opdrachten zijn; sterke kantentest, kernkwaliteiten, levenslijn, 360 graden feedback van je collega’s en/of vrienden. Samen met Joan bepaal je welke testen voor jou meerwaarde kunnen hebben. Door deze onderzoeken weet je gaande het traject wie je bent en wat je kwaliteiten zijn, of het bevestigt de vermoedens die je al had. Daarna kun je veel doelgerichter aan de slag met bijvoorbeeld functiegerichte opdrachten. Ik vond deze manier van coaching heel erg prettig en verrassend. Joan begeleidt je met haar persoonlijke karakter helemaal van A tot Z. Ze luistert goed naar je en voelt iedere situatie feilloos aan en geeft haar objectieve mening en tips, echt top! Door Joan krijg je het gevoel dat je als persoon weer helemaal op de kaart staat en klaar bent voor de volgende stap in je loopbaan.”

Ook nieuwsgierig geworden naar wat loopbaancoaching of persoonlijke coaching voor jou kan betekenen? Klik op onderstaande button en neem contact met mij op voor meer informatie of voor een vrijblijvend intakegesprek!